piatok 28. septembra 2012

Prívesok LEV.


Ušľachtilý lev ako znamenia, prislúcha ľuďom narodeným v období od 23. júla do 22. augusta.

Prívesok určený pre osoby, ktoré sú narodené v znamení LEV. Osoby narodené v znamení lev sú ľuďmi, ktorých neopúšťa pýcha či hrdosť. Vždy chcú na seba upútať pozornosť a byť stredobodom pozornosti. Lev sa neriadi podľa druhých, ale má svoj vlastný život. Jeho hrdosť mu nedovolí podriaďovať ostatným. Samotný lev sa považuje za vznešeného a hrdého, pretože len o je kráľom zvierat. Táto pýcha však môže prerásť a osoba ako lev sa dokáže veľmi rýchlo uraziť.Niekedy jeho pýcha prerastie do takej miery, že dokáže byť namyslený či panovačný, ba až egocentrický. Na druhej strane nie je lev len namyslený či pohŕdavý. Má veľké srdce, ktoré rozdáva všetkým okolo seba a najmä blízkym, ktorých miluje celým svojím levím srdcom. Preto potrebuje aby mu rozdávanú lásku milované osoby opätovali. Ak osoba narodená v tomto znamení dokáže využiť svoje vlastnosti správne, dokáže sa stať vodcom či vrcholom pre ostatných, tzn. že ľudia si ho budú vážiť, uctievať ho a nasledovať jeho kroky. Lev je veľmi súťaživý, tvorivý a keďže chce byť stredobodom pozornosti, snaží sa ostatných okolo seba pobaviť a tým im vyčariť úsmev na perách. Z ľudí ako je lev väčšinou vyrastajú veľmi dobrí podnikatelia či manažéri, keďže sú perfekcionisti a chcú vo všetkom udržať poriadok a dodržiavať pravidlá. Chcú ukázať svoju silu, naučiť ľudí podriadenosti a ako majú prekonávať rôzne prekážky v živote.

Živlom tohto znamenia je oheň.
Planéta pre znamenie lev je Slnko.
Charakteristickými farbami sú červená, oranžová a zlatožltá.
Vhodným kameňom je rubín a zlato.
Blízkymi osobami, sú osoby narodené v znamení Kozorožec, Škorpión a Lev.

Trošku z histórie:
Niekoľko známych osobností, ktorí boli narodený v znamení lev. Boli to osobnosti ako Napoleon Bonaparte, známa spisovateľka J. K. Rowling, samotný Arnolf Schwarzenegger, speváčka a tanečníka Jennifer Lopez, Antonio Banderas, Bolek Polívka, Ján Kraus, Július Satinský či Lenka Hriadeľová a mnoho ďalších.

Tu Vám ponúka znamenie lev nie len v podobe mince, ale aj v podobe prívesku. Prívesok v znamení leva si môžete zakúpiť za menej ako 2 EUR. Krásny talizman pristane nie len ženám, ale aj mužom. Taktiež je aj ideálnym darčekom pre osoby, ktoré sú narodené v tomto ušľachtilom znamení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára