streda 5. septembra 2012

Ako nájsť lásku pomocou talizmanu?

      Láska. Čo je vlastne láska? Spája dvoch ľudí, ktorí majú k sebe najbližšie a spája ich srdcia. Trávia spolu tie najkrajšie chvíle vo svojom živote. Láska neskôr prepukne do manželstva, z ktorého vzniká rodina. A rodina  sa rozširuje o ratolesti. Takto pomaly ale isto rozkveta láska.
     Chcete aj Vy nájsť tu pravú lásku vo svojom živote? Spojiť svoje srdce so srdcom milovanej osoby? 
     Ak Vám nepomáhajú telefonáty, listy či SMS - ky, príde na rad mágia a čary. Ide o amulety obsahujúce silu mágie a kúziel, ktoré sa nosievali niekoľko tisíc rokov a nosievajú sa dodnes. Tieto talizmany predstavujú isté symboly, ktoré pomáhajú k nájdeniu tej pravej lásky. Ich darovaním si svoju vysnívanú osobu nájdete. 

     Nemáte šťastie v láske? Hľadáte ju ale žiaľ neúspešne? Nedarí sa Vám? E - shop Tomiland Vám predstavuje tri amulety, ktoré majú tu silo a to čaro, napomôcť Vám nájsť milovanú osobu. 

Amulet na lásku z orientu. Obsahuje aj ľúbostné zaklínadlo.
Prvý z týchto amuletov Vám popíšem Anagram na lásku.


     Orientálny a kúzelný amulet má čarovnú moc, ktorý obsahuje ľúbostné zaklínadlá pôsobiace na vzplanutie citov. Pomáha k naplneniu vytúžených očakávaní. Dokáže prebudiť a rozpáliť spiace srdce v každom z nás. Magický anagram zosilňuje účinok čarovných formuliek, pretože niekedy treba láske trošku pomôcť, aby sa ukázala u osoby, po ktorej túžime. 

     Tento talizman Vám pomôže nájsť svojho pravého partnera či partnerku alebo Vám umožní zažiť milostné dobrodružstvo s vysnívanou osobou. Ak ste si takýmto spôsobom svojho partnera získali, neprezrádzajte mu to. Čarovný účinok tohto amuletu môže pominúť. 
Láska.
Ďalším amuletom je Čínsky amulet lásky 3D.      


     Čínsky amulet na lásku zaraďujeme ku gotickým príveskom., ktorý zobrazuje symbol pre lásku. Taktiež ako Anagram na lásku Vám pomôže a podporí Vás nájsť si toho pravého alebo tú pravú. Nie je to len sila tohto amuletu, ktorá Vás ohromí, ale aj nosenie tohto amuletu pristane každému z nás. Keďže prívesok je veľmi výrazný, uvítajú jeho nosenie energickí mladí ľudia. Kto sa zameriava na gotický štýl, je tento prívesok ako stvorený. Nositeľovi tohto  talizmanu vytvára pevné  vzťahy. Určený je nie len pre tých, ktorý hľadajú lásku ale aj pre zamilovaných. Pomáha taktiež v partnerstvách rozvíjať ich vzťah, ukotvuje vo vzťahu porozumenie či spokojnosť. 
     Chcete niekomu vyznať lásku? Darujte mu tento amulet. Jednoducho a žiadne zbytočné slová. Je ideálnym darčekom pre zaľúbených. 
     Pri pohľade na tento talizman, človek vidí čínsky znak. Tento čínsky znak predstavuje čínske písmeno láska.  

Tretím amuletom je Keltský amulet na lásku OEM. 

Ako používať ľúbostné kúzla pre získanie lásky.


Už z názvu vyplýva, že tento prívesok patrí ku keltským. Označuje sa aj ako štyri svetové strany. Predstavuje zlúčenie všetkých životných atribút do harmónie. Táto harmónia dokáže prinášať lásku a úspech. Je predstaviteľom štvornosti, tzn. v podobe štyroch svetových strán, štyroch živlov či štyroch životných etáp v sebe. V dokonalej harmónií stelesňuje štvornosť. 
Už v minulosti tento talizman nosievali Kelti. Ak keltská dievčina videla, že bojovník z inej keltskej osady má na krku tento amulet, začala prejavovať záujem o tohto bojovníka. Amulet hovoril o bojovníkovi, že je voľný a slobodný. Tak sa keltské dievčatá mohli uchádzať o tých najlepších a najsilnejších bojovníkov. Talizman mal moc pritiahnuť lásku k  osobe hľadajúcej partnera.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára