štvrtok 6. septembra 2012

Čínske znamenie opica.

     Každý z nás sa narodil v istý deň, mesiac a rok, ku ktorému priraďujeme znamenie. Podľa lunárneho kalendára, máme niekoľko znamení, napr. lev, býk či panna, ktoré hovoria o našich charakterových vlastnostiach, o povahe či  našom konaní. 

     V dnešnej dobe si ľudia vyhľadávajú znamenia aj v iných kalendároch, ako je lunárny. Medzi najznámejšie kalendáre patrí čínsky, ktorý tiež obsahuje niekoľko znamení, ako napr. drak, kôň či potkan. I tieto znamenia popisujú charakter či vlastnosti ľudí, ktorí sa v príslušnom znamení narodili. 

Do tohto článku som vybrala z čínskeho kalendára čínske znamenie Opica.

Čínske znamenie.

     Aký je vlastne človek, ktorý sa narodil v tomto znamení? Opica sa považuje za vynaliezavú a temperamentnú, ktorá vie ako má na ľudí urobiť dojem. Človek narodený v znamení opica má široké záujmy, má dokonalý zmysel pre humor a vie dobre vychádzať s ostatnými ľuďmi. Keďže má bystrú myseľ, často dokáže správne využiť situáciu a urobiť všetko vo svoj prospech. Nikdy nespolieha na druhých, vždy spolieha len na seba. Pri tom má však veľa priateľov. 
     Opica ma veľkú vieru vo svoje schopnosti. Avšak, niekedy by jej prospelo, aby brala ohľad na rady a názory ostatných. Niekedy, nositelia tohto znamenia dokážu byť vyhýbavý či tajnostkári, ale vždy chcú byť o všetkom informovaní. Pri dosiahnutí cieľa a úspechu Opica neváha porušiť pravidlá. Vôbec si neuvedomuje, že takého chovanie môže mať na ňu zlý dopad, takže niekedy by jej prospelo trošku sa zamyslieť nad svojím konaním. 
     Charakteristickým znakom u Opici je jej vynaliezavosť. Obyčajná sila jej charakteru pripraví pre ňu zaujímavý a pestrý život. Ak sa Opica vyberie správnym smerom, zameria na to svoje úsilie a prekoná sklony k roztržitosti, môže byť jej život korunovaným úspechom. 

     Samotné čínske znamenie Opica patrí medzi bohaté znaky, ktoré obsahujú veľa grafických prvkov. Ako talizman či amulet, je pre jeho nositeľa symbolom, že je narodený v tomto znamení a všetky charakterové črty, ktoré hovoria o znamení Opica, hovoria aj o ňom. Patria sem ľudia narodení v období: 

- 7. február 1932 - 25. január 1933
- 26. január 1944 - 12. február 1945
- 12. február 1956 - 30. január 1957
- 30. január 1968 - 16. február 1969
- 16. február 1980 - 4. február 1981
- v rokoch 1992 a 2004

Ak máte záujem o čínske znamenie Opica ale aj o iné znamenia čínskeho kalendára, môžete si ich zakúpiť za menej 4 € v sekcii Klasické a čínske znamenia zverokruhu na tomto odkaze tomiland.sk/12-znamenie. Obsah balenia príveskov znamení obsahuje koženú čiernu šnúrku, popis znamenia a darčekovú krabičku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára