štvrtok 13. septembra 2012

Liečivá sila pyramíd.


Predaj pyramíd rôznych veľkostí na Tomiland.sk.
   
     Sila ukrytá v pyramídach má údajne nadprirodzené až paranormálne vlastnosti. Tieto vlastnosti boli obsiahnuté v starovekých egyptských pyramídach a podobných predmetoch. Verí sa, že tento geometrický tvar dokáže dobiť priestor pozitívnou a liečivou energiou.

Pyramídam sa pripisujú tieto schopnosti:
     Zlepšujú zdravie, dokážu človeka nabiť energiou, pomáha na prečistenie mysle, povzbudzuje v sexuálnom živote a zlepšuje jeho kvalitu a taktiež dokáže zaostriť tupé predmety. Výskum pyramíd prináša stále nové a prekvapivé objavy. Analyzovanie energie pyramíd sa objavuje v mnohých pseudovedeckých teóriách.

     V roku 1930 francúzsky majiteľ železiarstva Antoine Bovis prišiel s myšlienkou, že malé modely pyramíd dokážu konzervovať jedlo. Neuveriteľné príbehy o tomto Francúzovi pretrvávajú dodnes. Bovis narazil na paranormálne sily, keď stál vo vnútri kráľovskej komory Veľkej pyramídy v Egypte. Legenda ďalej hovorí, že Bovis vo vnútri komory našiel odpadky plné tiel mŕtvych zvierat. Keď prezeral ich štruktúru zistil, že stavba mŕtvych tiel bola nepoškodená, zachovalá.

     Tento svoj objav opísal v časopise Junior Skeptic magazine. Treba spomenúť, že pri svojich pokusoch zistil, že pyramída vyžaruje svoju pozitívnu energiu ak sú jej hrany orientované na východ.

     V roku 1949 československý inžinier Karel Drbal si patentoval spôsob ako ostriť tupé žiletky pomocou energie z pyramíd. Patent opisuje konkrétne využitie elektromagnetického poľa, ktoré vzniká vo vnútri pyramídy. Tieto pokusy prebiehali už od roku 1900. Po krátkom otvorení hraníc v roku 1968 navštívili Drbala vedci zo západnej Európy, ktorí sa zaujímali o ďalšie poznatky jeho výskumu. Po tejto návšteve boli v roku 1970 v zahraničnej tlači publikované  články o fyzike za železnou oponou.

     Discovery Channel vysielal program, v ktorom sa pokúsil dokázať alebo vyvrátiť tvrdenia o účinkoch energie pyramíd na trvanlivosť potravín. Vo všetkých pokusoch až na jednu výnimku nebol výrazný rozdiel v kazivosti potravín umiestnených v pyramíde a mimo nej. Výnimkou bolo jablko rozrezané na polovicu, kde rezná plocha, ktorá nebola umiestnená v pyramíde, oxidovala oveľa rýchlejšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára