utorok 16. októbra 2012

Prívesok VÁHY.

Váhy. Znamenie, ktoré dominuje obdobiu od 24. septembra do 23. októbra.

Samotné Váhy zdôrazňujú krásu, pohodu a harmóniu, keďže hlavnú úlohu zohráva bohyňa lásky Venuša a jej vplyv na znamenie. Ich citlivosť im umožňuje si vychutnávať všetky krásy prírody ako žblnkanie potôčika či spev vtáčikov. Majú dokonalý zmysel pre krásu ľudského tela. Nakoľko sú Váhy citlivé, potrebujú vo svojom živote vzťah, ktorý im naplní srdce láskou. Či už je to milostný vzťah alebo priateľský. Osoby narodené v tomto znamení sú výbornými spoločníkmi. Dokážu druhých počúvať celé hodiny, vžiť sa do preberanej situácie a vypočuť si všetky vaše problémy a poprípade aj poradiť. Váhy sú v spoločnosti veľmi obľúbené, pretože aj vzniknuté napätie dokážu odstrániť. Sú ochotní dať aj posledné, čo majú. Za to všetko však vyžadujú obdiv svojich schopností a vzhľadu. Pracovné uplatnenie nájdu Váhy v povolaniach ako psychológ alebo učiteľ, pretože pre ich existenciu je dôležitý sociálny kontakt, ktorý je pre nich dôležitejší ako samotné peniaze.
Prívesok znamenia Váhy.
V tomto znamení prebývajú dve duše. Jedna vníma citovo a druhá intelektuálne. Výnimočná, pri tomto znamení, je duševná čulosť. Majú výborné pozorovacie schopnosti a kladú dôraz na spravodlivosť. Úspešne  tieto schopnosti využívajú v oblasti diplomacie a práva. Keďže dôkladne dodržiavajú pravidlá a vyžadujú to aj od okolia, odmietajú akékoľvek porušenie morálnych a mravných zásad. Občas sú Váhy nerozhodné. V komunikácii obľubujú milé a citlivé slová, ktoré využívajú pri komunikácii s partnerom alebo pri konverzácií so spoločnosťou.
Ako som už spomínala, keďže osoby narodené v tomto znamení sú citlivými bytosťami, uznávajú vzťah len vtedy, ak je rovnocenný a môžu v ňom dominovať obidvaja milenci, ktorí sa ľúbia celým svojím srdcom. Najlepšiu spoločnosť im vytvárajú Vodnári, s ktorými dokážu stráviť veľa času pri rozhovoroch alebo pri návštevách rôznych spoločenských podujatí. Ďalej hodiacim sa partnerom sú Blíženci, s ktorými zažijú pravú romantiku a zábavu. Levi či Strelci  im poskytnú oporu a silu.  Nevhodným partnerom je Baran, ktorý môže pošliapať nežnosť v ich duši.

Prívesok na krk pre znamenie Váhy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára