streda 10. októbra 2012

Prívesok RAK.

Do tohto znamenia patria osoby narodené od 22. júla do 22. júna.

      Povaha, ktorá je charakteristická pre raka, je zábavná. Rak dokáže byť veľmi srdečný a dokáže prejavovať porozumenie pre každú vec. Ak sa jeho nálada zmení, pretrváva v ňom pocit ubliženia. Vtedy sa cíti tak, akoby mu nikto nerozumel. Celý svet pre neho neexistuje. Keďže je rak náladový. nedokáže si vytvoriť normálnu mienku o niekom, koho spozná. Aj napriek náladovosti sú raky veľmi priateľský a majú veľa priateľov. V ich živote sú aj nepriatelia, ktorí sa snažia znepríjemniť život rôznymi spormi. Existencia raka je síce ovplyvňovaná negatívnymi vplyvmi nepriateľov, ale jeho dôveru si získate časom. Veď nenadarmo sa hovorí: "Trpezlivosť ruže prináša!" Aj pri rakovi je potrebné mať túto trpezlivosť, lebo ináč si jeho dôveru vôbec nezískate. V prítomnosti žije z poznatkov, ktoré nazbieral v minulosti a tieto poznatky mu pomáhajú predpokladať vlastnú budúcnosť. 

Prívesok, na ktorom je zobrazené znamenie raka.Ako som už spomínala pri znamení Vodnára, aj pri rakovi je prvoradé dosahovať stanovené ciele. Svojim nadaním a činorodosťou dokáže dosahovať úspechy aj v práci. Dôkladne si všetko premyslí. Financie sú preňho maličkosťou a preto osoby narodené v tomto v znamení majú skvelé uplatnenie v oblasti bankovníctva, poisťovníctva a investícií. Uprednostňuje slobodné povolania. Najradšej by celý svoj život strávil na cestách, premiestňoval sa z miesta na miesto, ale keď už si raz v živote založí rodinu, nedokáže ju opustiť. Rodina je pre raka všetko. Taktiež aj domov plný lásky. Ale ak táto láska zmizne, nedokáže pretrvávať v tomto domove dlhú dobu. Odíde a pokračuje vo svojej voľnosti. 
V mileneckom vzťahu potrebuje oporu vo všetkých situáciách, či sú zlé alebo dobré. Má potrebu starať sa o toho druhého. Aj napriek svojej veľkej oddanosti nie je jednoduché ovládať ho a poučovať ho. Vo vzťahu miluje dobrodružstvo a romantiku, ktoré vytvorí rozvíjaním svojej predstavivosti a fantázie. Ak chce rak prežiť sladkú romantiku, potrebuje pre seba partnera v znamení Strelec, Kozorožec či Ryby.

Živel pre Raka je voda.

Farby, ktoré vystihujú znamenie, sú biela a šedá.
Šťastným dňom je pondelok. 
Príslušná planéta zo Slnečnej sústavy je Mesiac.  

Darček pre osobu narodenú v znamení Raka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára