streda 17. októbra 2012

Prívesok BÝK.

Znamenie Býk prislúcha ľuďom narodeným v období 21. apríla do 21. mája.

Povaha tohto znamenia je citovo vyrovnaná a silná počas všetkých okolnostiach. Nedokáže ho nič vyviesť z miery. Ako pri znamení Váhy, aj Býk má zmysel pre prírodu a všetky krásy, ktoré sa v prírode odohrávajú. Má dokonale vyvinuté zmysly a svoju láskyplnosť oddáva rozličných vôniam či farbám. Svoju neskutočnú silu prejavu hlavne v  túžbe po láske. Partner v znamení Býka má zlú vlastnosť. Touto vlastnosťou je žiarlivosť, ktorá je však netypická ale pre Býka je prirodzená. Občas svoju nadmernú silu nekontroluje, čo ho dokáže poriadne vyviesť z miery. A ak sa mu nebodaj niečo nepáči, jednoducho to obíde a nevšíma si to.

V spoločnosti je opatrný. Nepripúšťa si žiadne rady z okolia. Aj keď má vyrovnanú povahu, dokáže byť prchký a môže z ničoho nič vybuchnúť. V priateľstve je dôležitá dôvera, a preto jeho priateľstvá sú dlho trvácne. Pri spoznaní niekoho nového jeho pudy prejavia svoju silu a nechá sa zaviesť do nových, nepredvídateľných dobrodružstiev. V citových záležitostiach je veľmi uzavretý. Nedovolí nazrieť do svojho vnútra. Vo vážnych veciach si zachováva chladnú hlavu.

Prívesok zobrazujúci znamenie Býk.

Osoby narodené v znamení Býk, sú osoby, ktoré si predurčujú ciele do života. Ich prvotným cieľom je vytvoriť domov, pracovať a finančne zabezpečiť rodinu. Nechce zažívať starosti, a preto uprednostňuje bezstarostný život. Ak si už raz niečo zaumieni, vydrží v tom a dotiahne to do konca. 

Býk ma neskutočný talent pre organizáciu. Neznáša chaos, a preto chce vo všetkom udržiavať poriadok. Dodržaním stanovených pravidiel dosiahne blahobyt, vážnosť a niekedy aj bohatstvo. Pri takomto perfekcionizme sa prejavuje jeho cieľavedomosť, intelekt a racionálne zmýšľanie. Negatívnou vlastnosťou pri znamení je tvrdohlavosť. Prejavuje sa preto, lebo nepočúva ostatných a učí sa sám na vlastných skúsenostiach. 

Pracovné uplatnenie nájde Býk v módnom, kozmetickom či textilnom priemysle. Pri vykonávaní práce sa prejaví jeho zodpovednosť. Okrem zodpovednosti sa pri práci prejavuje dlhodobá vytrvalosť, na ktorú je pyšný.

Ak chce si človek, narodený v znamení Býk nájsť vhodného partnera, najviac vyhovujúcim mu bude partner narodený v znamení Kozorožec. Zmysel pre krásu si rozvinie s Váhami. A ak má záujem o búrlivý vzťah, nech si nájde Škorpióna.

Darček pre býka za menej ako 2 EUR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára