utorok 23. októbra 2012

Prívesok KOZOROŽEC.

Tak ako aj Býk, aj znamenie Kozorožca je znamením rohatým ktoré prislúcha osobám narodeným v období od 22. decembra do 20. januára.
Prívesok - Kozorožec.

     Tomuto znameniu vládne planéta Saturn. Pod vplyvom Saturnu pôsobí vyspelo a snaží sa správať ako dospelá osoba. Charakteristickými znakmi pre Kozorožca sú presnosť, vytrvalosť a zodpovednosť. Taktiež ako aj iné znamenia, aj kozorožec je schopný prekonávať všetky prekážky, ktoré sa mu vyskytnú pri dosahovaní cieľa. Vystihuje ho praktickosť. Stanoví si jednoznačný cieľ a snaží sa ho dosiahnuť za všetkých okolností. Vie, že cesta k úspechu nie je ľahká.
     Okrem praktickosti, je pre Kozorožca dôležitá usilovne vykonaná práca. Pracuje aj vtedy, keď nemusí.    Či je v práci alebo doma. Stále niečo robí. Najdôležitejšiu úlohu v tomto prípade zohráva presné pravidlá nie len v práci ale aj v živote a presné dodržiavania týchto pravidiel. Ak si už niečo zaumieni, nenaplánuje si to na týždeň alebo mesiac. Jeho plány sú dlhoročné a siahajú do ďalekej budúcnosti. Pracovné uplatnenie nájdu osoby narodené v tomto znamení v oblasti štátnej služby a vo vednej oblasti. Keďže je veľmi prísny na dodržiavanie pravidiel a je schopný viesť organizovane zamestnancov, je výborným manažérom.
     V spoločnosti vystupuje otvorene, pretože všetko čo povie, si dôkladne premyslí. Ak by mal byť povrchný, radšej sa uzavrie do seba. "V núdzi spoznáš človeka!" Tento výrok vystihuje presnú povahu Kozorožca. Ten pohotovostne koná, ak má niekto problémy. Podá mu pomocnú ruku a snaží sa vyriešiť všetky problémy. Nemá rád pesimizmus a chráni sa pred útokom zlomyselnosti.
Milostný život je dôležitý pre každého. Kozorožec zažije dobrodružstvo s Baranom, ale po dlhšom čase sa objavia hádky. Vo vzťahu s Pannou má podporu v pracovitosti, aby dosiahol čo najvyššie výsledky. A čo sa týka Rýb, Ryby sa nesnažia o zmenu povahy Kozorožca a Kozorožec ich pre to miluje celým svojím srdcom.

Lacný prívesok pre kozorožca.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára