streda 24. októbra 2012

Prívesok STRELEC.

Kto sa narodil v období od 23. novembra do 21. decembra, prislúcha mu znamenie Strelec.

     Strelci sú ľudia šťasteny. Takto priaznivo na nich vplýva planéta Jupiter. Charakteristickým znakom pre znamenie Strelec je veľký optimizmus. Nedokáže ho skoro nič vyviesť z miery. Zvyčajne ak si niečo stanoví, dosiahne to. Jeho plány sú už len pri myšlienke vyplnené. V spoločnosti sa prejaví svojim šarmom a dá najavo svoj dokonalý zmysel pre humor. Osoby narodené v znamení Strelec majú veľa priateľov. Pre najbližších či svojich priaznivcov dáva celé svoje srdce. Neznáša nepoctivosť a ľudí, ktorí sa týmto smerom riadia. Jeho poctivosť sa dokonale uplatní v oblasti práva. Nemá žiadnych nepriateľov, aj keď občas preženie s úprimnosťou.

     Ľudí neodsudzuje podľa vonkajšie vzhľadu ale podľa toho, akí sú vo vnútri. Chce nájsť skutočné hodnoty ľudskej bytosti, a preto ostatní rýchlo podľahnú jeho neodolateľnej osobnosti. Strelec počas svojho bytia zažíva mnoho dobrodružstiev. Vždy chce byť stredobodom pozornosti, alebo sa aspoň usiluje o upútanie pozornosti. Jeho najväčšou túžbou, je túžba cestovať a spoznávať okolitý svet. Cestovanie mu otvára cestu k rôznym pracovným ponúkam. Neznáša prácu v kancelárií, kde je uzavretý a necíti slobodu. Občas sa aj Strelec vyberie na nesprávnu cestu. Nesprávnou cestou sú hazardné hry. To však spôsobuje náruživosť a vzrušenie, ktoré prežije v realite.


     Vhodné uplatnenie nájde Strelec v oblasti filozofie, literatúry a politiky. Je dokonalým manažérom alebo reprezentantom firmy. Má veľkú vášeň pre šport, turistiku, prírodu a zvieratá. Zvyčajne táto vášeň je aj jeho koníčkom, ktorý vykonáva vo voľnom čase. 

Keďže miluje cestovanie, má málo priestoru pre vytvorenie domova a rodiny. V milostnom vzťahu prejaví ohnivé srdce plné vášňou pre milovanú osobu.  Ideálnym partnerom je Baran. Ak sa už zamiluje do Raka, tento vzťah nevydrží dlho, pretože mu rýchlo zlomí srdce.

Malý, pekný a lacný darček pre strelca.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára