piatok 31. augusta 2012

Čínsky mesačný amulet.

Mesačný amulet.

Na tomto amulete je zobrazený čínsky kalendár.  Taktiež talizman zobrazuje okrem čínskeho kalendára aj kolobeh nekonečnej existencie. Symbol dodáva plodnosť, zdravie a moc prežiť plný život, slúži trvalosti rodu. Pomáha prinášať nový, ešte nenarodený život na tento svet.

Niečo o čínskom mesačnom kalendári. 

Čínsky mesačný, alebo tiež lunárny kalendár prináša potrebné a žiadúce vlastnosti. Dokáže nositeľa obklopiť ochrannou silou zverokruhu. Znázornené symboly na tomto talizmane poukazujú na kolobeh večného zrodenia a nekonečnú existenciu pozemského  života. Často sa používa ako ozdobný motív prinášajúci nový život. Nový narodený život na tomto svete získa dobré pozitívne vlastnosti a obklopí ho všeobecnou ochranou. 
Amulet.

Na prednej strane amuletu je vyrazených 12 zvierat, ktoré cyklicky vládnu na nebi. Tieto symboly zvierat zabezpečia potrebnú plodnosť, dlhé zdravie, trvalosť rodu a dodáva moc k prežitiu. Už vyše 4 600 rokov sa používa v niekoľkých krajinách a to hlavne v Číne, Japonsku, Kórei či vo Vietname.

V centre amuletu je zobrazený znak jing - jang. Obsah ďalej tvoria čínske znaky a kresby znamení čínskeho horoskopu - prasa, pes, kohút, opica, koza, kôň, had, drak, zajac, byvol, tiger a potkan.

Zhrnutie: Tento talizman Vám pomôže zvýšiť plodnosť nie len u mužov, ale aj u žien, pomôže Vám udržiavať si dobré zdravie po celý život, pomáha predísť vymretiu rodu a pomôže Vám prežiť spokojný život.

Už za menej ako 5€ je možné si zakúpiť činsky mesačný amulet na tejto stránke: tomiland.sk/amulet/48-mesacny.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára