piatok 31. augusta 2012

Caligostrov tajomný kód.

Tento amulet pochádza od Alexandra Cagliostra, ktorý bol jasnovidcom. Zobrazil na tomto amulete tajomný magický kód, ktorý dokáže splniť dobré želania a prekoná zlé čary.

Tajomný kód.
Alexander Cagliostro. Janovidec, ale kto to vlastne bol? 

Alexander Cagliostro, pravým menom Giuseppe Balsamo, pochádza z chudobnej štvrti Palerma na Sicílii. Jeho narodenie sa datuje od roku 1743 a zomiera v roku 1795. Celý jeho život bol obsiahnutý záhadnými tajomstvami a mystikou. Preto patril aj medzi vzory okultistov. Už ako mladý, študoval alchýmiu, chémiu a mágiu. 

V 17. rokoch tento mladý Alexander okradol bohatého zlatníka. So svojím úlovkom utiekol na ostrov Malta, kde sa stal pomocníkom jedného miestneho lekárnika. Neskôr opäť vycestoval. Jeho kroky ho zaviedli do Ríma, kde sa stal sekretárom kardinála Orsiniho. Cagliostra táto práca začala nudiť, tak sa rozhodol, že bude viesť dvojitý život. Kedže tak zbožňoval študovanú alchýmiu či mágiu, rozhodoval sa, že bude predávať čarovné egyptské amulety. Lenže peniaze sú lákadlom pre každého, tak mladý Cagliostro sa stal podvoníkom. Začal falšovať listiny, diplomy a iné úradné dokumenty. O pár rokov neskôr sa rozhodol precestovať celú Európu.

Každá sláva má v živote človeka svoj vrchol. Alexandrova sláva dosiahla vrchol vo Francúzsku, kde neskôr aj býval. Na doporučenie vystupoval ako lekár Benjamina Franklina vo Francúzsku, konkrétne v Paríži. Keďže jeho podvodníctvo a lúpežníctvo sa s ním ťahalo od mlada, tak aj počas pobytu v Paríži je stíhaný za krádež diamantového náhrdelníka. Za túto krádež bol väznený deväť mesiacov vo väznici v Bastille. Pre nedostatok dôkazov bol prepustený, ale po prepustení ho z Francúzska vyhostili. Rozhodol sa usadiť v Anglicku, kde ho obvinili pre publikovanie cenzurovaných listov. Tu sa sám Alexander rozhodol Anglicko opustiť a odišiel do Ríma, kde to opäť nemal "ružové". V Ríme zo zastihla inkvizícia, ktorá ho odsúdila do väzenia. Vďaka Pápežovi bol jeho trest zmiernený a bol odsúdený na doživotie. Keďže jeho podvody a falšovanie mi prinášali vysoký obnos, tak po odsúdený na doživotie boli jeho peniaze dané pôrodniciam a sirotincom. 

Alexander Cagliostro nemal len tie zlé stránky. Napísal ezoterickú knihu, ktorej originál  sa zachoval dodnes pod názvom Najsvätejšia trojnásobná múdrosť. Keďže miloval už spomínanú alchýmiu, chémiu či mágiu, aj táto kniha obsahuje zakódované tajomstvo alchýmie a slobodomurárstva. V tejto knihe je možné nájsť magické symboly a stránky, ktoré sú napísané tajným kódom. Tajný kód poznali len tajné spoločnosti. Okrem tajného kódu táto kniha obsahuje množstvo maskovaných šifier, kódov či odkazov.

Caligostrov tajomný kód. 

Magický amulet.

Talizman od Alexandra Cagliostra dokáže splniť všetky dobré želania a umožňuje prekonať zlé čary a kliatby. Taliansky mystik použil osudové zostavenie písmen abecedy - gematriu troch kľúčov. Jasnovidec dokázal určiť jednotlivé kombinácie písmen a znakov a taktiež vedel určiť a interpretovať ich  význam, čo vlastne slúžilo na predvídanie budúcnosti a k naplneniu želaní. 

Koncentrácia nad amuletom vyvoláva špiritistické schopnosti a vyrieknutie zaklínadiel spôsobí  k naplneniu želaní. Nosenie amuletu umožňuje jeho nositeľovi predpovedať veci a deje, ktoré sa udejú.




Tento záhadný, bájny či magický amulet je možné si zakúpiť za menej ako 5€ na tomto odkaze: Amulet pre okultistov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára