štvrtok 30. augusta 2012

Anagram lásky.


Anagram na lásku.

Anagram lásky, ktorý patrí medzi milostné ba dokonca zaklínacie amulety, prinášajú svojmu nositeľovi lásku, po ktorej túži. Každý človek má tie najtajnejšie túžby a sny. Magický milostný amulet na lásku ich dokáže splniť. Napriek vypĺňaniu našich túžob a snov, taktiež dokáže upevňovať už existujúce milostné vzťahy a zabráni ich vyhasnutiu. 

Anagram lásky.
Tento orientálny a kúzelný amulet má čarovnú moc, ktorý obsahuje ľúbostné zaklínadlá pôsobiace na vzplanutie citov. Pomáha k naplneniu vytúžených očakávaní a dokáže prebudiť a rozpáliť spiace srdce v každom z nás. Magický anagram zosilňuje účinok čarovných formuliek, pretože niekedy treba láske trošku pomôcť, aby sa ukázala u osoby, po ktorej naše  srdce túži.  

Chcete aj Vy prežiť príbehy z knihy Tisíc a jedna noc? Preto sa odporúča použitie tohto amuletu. Nemáte partnera, ale túžite ho spoznať, poprípadne zažiť s ním milostné dobrodružstvo? Aj v tomto prípade sa odporúča použitie tohto talizmanu. Odporúča sa taktiež, že ak sa Vám vaše očakávania a túžby napĺňa, nikdy svoje tajomstvo neprezrádzajte. Čarovný účinok môže pominúť. Pri už existujúcich vzťahoch zabezpečí dostatok energie pre vaše city a zabráni vznikajúcemu stereotypu vo vzťahu.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára