utorok 28. augusta 2012

Ako sa používa amulet?

Mnoho ľudí si zakúpi amulet, nosí ho, ale nevie ako ho správne používať. 
Teraz Vám ponúkam návod ako správne používať amulety:


1. KROK:
Amulet si rozbalíme a prvých 24 hodín ho nosíme so sebou na krku, prípadne vo svojej blízkosti napr. v kapsičke, kabelke a pod. Je vhodné z času na čas amulet chytiť do dlane a tým mu dodáť energiu. Prvý deň to zopakujeme minimálne štyrikrát. Amulet podržíme v dlani 10 minút, počas ktorých talizman preberá energiu od svojho nositeľa. Následne upravuje pôsobenie na organizmus a psychiku konkrétneho človeka. 

2. KROK:
Počas prvého dňa amulet neukazujte iným osobám ani ho nedávajte cudzím do ruky. Prvých 24 hodín amulet musí naberať energiu len od svojho nositeľa, čiže majiteľa. 

3. KROK:
Po prvom dni, vyryte na rub amuletu - spodná strana - svoju značku, napr. iniciálky mena, podpis, znak, symbol a pod. Ak má Váš amulet už značku, ďalší krok je následovný. V súkromí a osamote vyslovte - pošepkajte - čo od amuletu očakávate a čo túžite s amuletom dosiahnuť.

4. KROK:
Po týchto krokoch - zadanie značky a vyslovenie svojich očakávaní a túžob, zoberte amulet do oboch rúk. Ofúknite ho z oboch strán tak, akoby sa na ňom nachádzal prach. Po tomto úkone sa prejaví čistá aura amuletu a vymaže sa energia, ktorú tento výrobok nabral pri výrobe a na ceste k Vám. Amulet má len energiu, ktorú ste mu dodali Vy.

RADA NA ZÁVER:
Takto očistený amulet je pripravený na použitie a môžete ho začať nosiť pravidelne na povrchu oblečenia. Môžete ho taktiež ukazovať iným ľuďom. Aj napriek tomu sa nedoporučuje aby ho cudzí ľudia chytali do rúk, pretože na amulet by mohli preniesť svoju energiu.

Na tomto blogu Vám ponúkam amulety a talizmany, pri ktorých je možné využiť tento návod alebo postup. Môžete si ich zakúpiť na týchto odkazoch:

Ezoterický e-shop Tomiland - predaj amuletov a talizmanov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára